События в Одессе 25 сентября 2018

Півфінал Bsc'18

25 сентября 2018, 12:00
категория: другое
место: Дом ученых (Сабанеев мост, 4)

Одеса, викликаємо тебе на поєдинок! Зовсім скоро зустрічаємось, щоб обрати найкращих бартенедерів у рамках півфіналу Конкурс барменів Bar Spirit Cup'18. У зв'язку з тим, що заявок було багато, а запитань до суддів ще більше, пропонуємо зустрітися і відкрито розібрати кожну заявку, щоб ви мали розуміння, чого не потрапили цього року до півфіналу і яких помилок потрібно уникнути наступного року. 12.00-13.00 — аналізуємо заявки та розбираємо кожен коктейль. Пити не будемо — це теоретична робота 🙂 13.00-13.15 — брифінг для конкурсантів 13.30 — старт конкурсу А поки що вітаємо півфіналістів з цього регіону: Junior: Стретович Олександр (Traveler's Coffee Odessa) — бажає стати відмінним міксологом, бар-менеджером та відкрити свій заклад. Sofia Stashenko (Lunca Bar) — прагне розвиватись у барному напрямку, отримувати новий досвід, відкинувши всі сумніви впевнено йти вперед. Антон Старейшинский (Ресторан «Стейкхаус. Мясо и вино») — мріє відкрити власний бар зі змішаним типом кухні та напоїв. Савелий Бирюков (RockBurger Bar) — воліє зайняти вагоме місце у барній культурі країни та й у всьому світі. Алексей Платонов (Ресторан «Стейкхаус. Мясо и вино») — прагне відкрити свій бар, вийти на пасивний прибуток і весь час витрачати на активний відпочинок. Pro: Денис Зинченко (Beer Mood Party Bar) — бажає відкрити свій тематичний бар та поїхати до Америки, щоб познайомитись з американською культурою алкоголю. Artem Virchenko (Ресторан "Чердак") — прагне зайняти перше місце на Всеукраїнському барному конкурсі. Daniil Sizonov (PORT) — мріє отримати перемогу у World Class та відкрити свою школу барменів. Миша Сафонюк (SlowPiggy) — прагне займатись улюбленою справою та отримати перемогу в WCC й World Class. Alexey Kotik (PORT) — має за мету зробити вагомий вклад в барну індустрію та відкрити власний бар. У півфіналі учасники готують свої авторські коктейлі, які були заявлені при реєстрації й презентують їх членам журі. На цьому етапі коктейлі будуть оцінюватися за показниками: смак коктейлю та його презентація, використання представників лінійки бурбона Four Roses, бітера Amaro Montenegro, херес Sandeman, лікер Cartron. Техніка в півфіналі не оцінюється. До фіналу з кожного регіону можуть пройти лише 2 учасники (по одному з кожної ліги). Локація: Sabaneev (вул. Сабанеїв Міст, 4).