Веселі кози і з вином матроси
Літо закінчилося, але ми не ставимо хрест на цікавих подорожах. Давайте зробимо цю осінь яскравою朗. Гайда у гастро-вікенд на південь Одещиною. 2 дні несамовитих гастро відчуттів у компанії 12 непосидючих. Коли? Вихідні 18-19 вересня. Де? Старт/фініш Одеса-мама. Ви тільки уявіть… Ранесенько приїжджаємо потягом в Одесу. Плигаємо в автобус і їдемо на зустріч пригодам та сніданку. Підкріпившись, мандруємо досліджувати Білгород-Дністровську фортецю. Вона просто величезнааа. А краєвиди які там! А скільки легенд і цікавинок! Лазить не перелазить, дивитися не передивитися. Ну а обідати 陵菱 поїдемо до справжнього французького маркіза де Лакарена в старовинну садибу швейцарських виноробів. Білі скатертини, шампанське по французьких технологіях, смачний обід з локальних продуктів. Наче ти не на півдні, а в Провансі. Мммммм….А ще ми будемо ганяти по винограднику. На чому ?? Нехай буде сюрприз. Засиджуватися не будемо, бо нас чекає в гості Чорне море. Прямо накрасивезному березі, куди припливають дельфіни, в селі Миколаївка знаходиться дууууже атмосферний ресторан «Чорноморка». І саме в цьому місці вони ловлять майже всю свою рибу. Так що зможемо поласувати просто найсвіжішими дарами моря寧呂. А далі нас чекає теплий вересневий вечір. Будемо ловити чорноморський бриз. Візьмемо ліхтарі, закутаємося в пледики і будем дегустувати різні дивакуваті смаколики та спостерігати за небом і слухати шум моря. Наступний день не менш цікавий. Крім моря, на нас чекатиме майстер-клас по приготуваню ската-хвостокола. Що воно таке і як його їдять, ви дуже швидко зрозумієте. В буквальному сенсі. На цьому наші гастро-пригоди ми продовжимо відвідавши ферму-ресторан-теплицю «Кози і матроси». Ви будете в захваті від козотерапії. Повірте. Хоч від кізоньок важко буде відірватися, але дорога нас кличе далі, на…. виноградник. І не на простий винний. А виноградник столових сортів. Гостинна хазяйка не лише розповість про свої угіддя, але й все покаже і пригостить незвичайними колекційними сортами винограду. А потім кожен зможе відчути себе справжнім збирачем винограда і власноруч зрізати улюблене гроно з виноградної лози. На цьому прощаємося з Будацьким лиманом і повертаємося в Одесу. І щоб поїздка закінчилася з легким присмаком магії✨ наостанок нас чекатиме вечірня театралізована екскурсія від чарівника Фаролело. Одеса заграє новими вечірніми фарбами. Але тсссс, не будемо розкривати всі карти. Повні емоцій та вражень сідаємо на потяг до Києва Вартість гастро-туру - 4850 грн з особи. До вартості входить: проживання в двомісних номерах на базах відпочинку 1 ніч + сніданок на другий день, транспортне супроводження мікроавтобусом 2 дні по маршруту, вхідні квитки та екскурсія по Аккерманській фортеці, візит з дегустацією та обідом в Шато Лакарен, майстер-клас з обідом по приготуванню ската-хвостокола, візит на виноградник столових сортів з дегустацією та пікніком, вечірня екскурсія по Одесі від чарівника Фаролело, супровід тур лідера і купа цікавинок та смаколиків (нарешті спробуємо бекмес (варення з кавуна), варення з перцю і ще купу всього). ну і по традиції ігристе壟, а ще сюрпризи і красиві локації. Окремо сплачуються: квитки до/з Одеси, харчування поза програмою, особисті витрати, В планах має вийти дуже сита і смачна поїздка Хочете з нами? Пишіть в приват