Історія сучасної італійської кухні з Armaroli Roberto
Історія сучасної італійської кухні з Armaroli Roberto. У своєму роді це буде унікальний майстер-клас. Роберто розповість, як за останній час розвивалася італійська кухня, і які італійські кулінари надали на її розвиток значний вплив. Родзинкою стане дегустація страв за рецептами знаменитих італійських Шефів !!! Для дегустації Шеф приготує: 1. Passata di gamberi e ceci. Chef Fulvio Pierangelini 2. Carpaccio. Harris Bar Venezia. Chef Cipriani 3. Agnolotti al Plin - Guido da Castiglione. Сhef Lidia Alciati 4. Uovo in ravioli - Ristorante S.Domenico - Сhef Mercatilli 5. Crema Brulee 'con meringhe e mirtilli - Сhef Enrico Bartolini 6. Келих вина. 9 і 10 жовтня (з 18: 00-19: 00) Ціна на одну персону: 350 грн. Кількість місць обмежена до 12 осіб. Забронювати місце можна по телефону: +380679370976 Де? Nonna Letizia, Aleksandrovsky Ave. 8 Олександрівський пр-т