Текіла і Мескаль: великі розборки в маленькій Мексиці
Як щодо того, щоб розбавити холодні осінні вечори ароматними напоями з жаркої Мексики? Дізнатися історію знаменитих на весь світ напоїв з агави, продегустувати різні види текіли і витриманого мескаля, і, нарешті, спробувавши зрозуміти, чим же вони відрізняються і чому самі мексиканці вважають за краще все ж мескаль. Це вечір для всіх, хто скучив за захоплюючим історіям про алкоголь від Андрія Стойко і Ігоря Терьохіна. Наші друзі, створивши Ministry of Bad Habits, починають свій новий освітній проект з лекції-дегустації про текілу і мескаль, і 24 жовтня ми запрошуємо вас в Термінал 42 на перше заняття. На великий лекції з дегустацією ви дізнаєтеся: - довгу історію мескаль і текіли, і чим відрізняються ці напої; - як виробляються Мескаль і Текіла: ключові відмінності в технології; - чому Майкл Джордан інвестує у виробництво текіли? - чому саме Мескаль завойовує серця барменів і як довго триватиме ця любов? - Які на смак витримані текіли і (увага!) Витримані Мескала. В рамках дегустації будуть представлені п'ять відмінних зразків дистилятів з агави, серед яких витримані Мескала. Андрій Стойко (Andrey Stoiko) і Ігор Терьохін (Igor Teryokhin) гарантують, що після лекції ви не тільки зможете вибрати відмінний мескаль для компанії на вечір, а й точно захочете продовжити знайомство з напоями Мексики. Ранній квиток (до 16 жовтня) - 550 грн, квиток для двох персон - 900 грн.Стандартний квиток (з 17 по 23 жовтня) - 750 грн, квиток для двох персон - 1250 грн. У день заходу - 950 грн, квиток для двох персон - 1500 грн. https://terminal42.com.ua/product/tekila-i-meskal-bolshie-razborki-v-malenkoj-meksike/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=tekila&utm_content=event Буде цікаво, смачно і насичено, приєднуйтесь до нас! До зустрічі в Терміналі 42!