«За лаштунками одеської кухні ...» від Валерія Сунцова
Поряд з іскрометним одеським гумором і самобутнім одеським мовою, одеську кухню вважають невід'ємним елементом знаменитого «феномена Одеси». Але що ж ми, власне, про неї знаємо? Де і що їли жителі міста в різні періоди його історії? ♂️Насколько космополітичним був стіл багатонаціональної Одеси? Какімі гастрономічними спеціалітетами славилася Одеса? 菱 Чим «одеський» борщ відрізняється від «ні Одеської»? Что загального мали знамениті одесити і гості міста з кулінарної культурою? Про це та багато іншого з історії гастрономічному житті Одеси смачно розповість на оригінальній авторській екскурсії «За лаштунками одеської кухні» дослідник кулінарної спадщини Валерій Сунцов. Дата і час: 17 квітня в 11:00. ⏰ Тривалість: 2 години ♂️ Тип: пішохідна Місце збору: Грецька площа, 1а (біля фонтану між ТЦ «Афіна» і колишня. Рестораном «Київ») Екскурсовод: Валерій Сунцов Реєстрація по телефону ☎️ + 380967010201 Вартість - 150 грн. / Персона Друзі, попередній запис на цю екскурсію обов'язкова! Телефон для реєстрації +380967010201 Чекаємо Вас! Щоб знову разом закохуватися в Одесу!