События в Одессе 30 липня 2021

Сенсорний аналіз віноробної продукції

30 липня 2021, 09:30
категория: семінар/тренінг
3600 грн
место: Адреса проведення (дивись в описі)

«Сенсорний аналіз ВІНОРОБНОЇ ПРОДУКЦІЇ » ТРЕНІНГ-ІНТЕНСІВ  30-31 липня 2021 року на базі єдиної в Україні акредітованої навчально-наукової лабораторії сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ (Атестат про акредітацію № 201520 від 31.05.2021) Сенсорна оцінка харчових продуктів є важлівім аспектом розробки новой продукції та ее Просування на внутрішньому и зовнішньому ринках, оскількі вона Забезпечує більш Глибоке розуміння як поведінкі спожівачів, так и вопросам забезпечення якості.  Если ві віноробі, дистриб'ютор, сомельє та Небайдужі до світу вина, запрошуємо Вас оволодіті знання Методології сенсорного АНАЛІЗУ, покращіті свои навички з методів сенсорного АНАЛІЗУ в віноробній Галузі, Які дозволяють візначаті органолептічні показатели продукції, оцінюваті їхню значімість та прогнозуваті реакцію спожівачів, а такоже візначаті характерні Особливості вин різніх категорій. ✍️ Структура курсу: Два дні насічені теоретичної та практичної підготовкі, включаються 16 го-дин напруженої роботи в стінах єдиної в Україні акредітованої навчально-наукової лабораторії сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ, более 30 зразків мономолекул ароматів та дефектів вин, понад 60 дескріпторів природного та хімічного походження та много вин українських віробніків. Під годину курсу Ви теоретично опануєте Такі питання:  Сенсорний аналіз: сучасний статус. Організація сенсорного АНАЛІЗУ.  Фактори, Які вплівають на Сенсорні вердикт.  Характеристика основних методів сенсорного дослідження. Отрімаєте Практичні навички: Визначення смакової чутлівості віпробувачів.  Вивчення допоміжніх матеріалів сенсорного дослідження: автентичний-ні та хімічні носії дескріпторів.  молекул аромату. Дефекти вин.  Розпізнавальні методи: сенсорна оцінка столових вин з використан-ням методу «А чи не А».  сенсорний оцінка вин с помощью методів шкал та категорій: балів метод.  сенсорний оцінка вин с помощью дескриптор них методів: створення сенсорного профілю. После успішного завершення курсу - учасники отримуються СЕРТИФІКАТ! Організаторі: Одеська національна академія харчових технологій Кафедра Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ Навчально-наукова лабораторія сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ Спікері:  Ткаченко Оксана, д-р техн. наук, професор, зав. кафедри Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ  Каменєва Наталя, д-р з-госп. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ, завідувачка навчально-наукової лабораторії сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ  Сугаченко Тетяна, канд. техн. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ  Адреси: Навчально-наукова лабораторія сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ, м. Одеса, вул. Канатна, 112, к. Б-302 Час: 9:30 - 17:00 Стоимость курсу - 3600 грн * * Реквізити для оплати буде надіслано после підтвердження реєстрації!  Обов'язкова попередня реєстрація за ПОСИЛАННЯ: https://forms.gle/EEbq5QM5cry9JV3p8  Контакт для довідок: Наталя Каменєва, тел .: +38 (067) 922-11-71 (Viber)e-mail: lsa.onaft@gmail.com

Афиша события — Сенсорний аналіз віноробної продукції в Адреса проведення