Сенсорний аналіз віноробної продукції
«Сенсорний аналіз ВІНОРОБНОЇ ПРОДУКЦІЇ » ТРЕНІНГ-ІНТЕНСІВ 30-31 липня 2021 року на базі єдиної в Україні акредітованої навчально-наукової лабораторії сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ (Атестат про акредітацію № 201520 від 31.05.2021) Сенсорна оцінка харчових продуктів є важлівім аспектом розробки новой продукції та ее Просування на внутрішньому и зовнішньому ринках, оскількі вона Забезпечує більш Глибоке розуміння як поведінкі спожівачів, так и вопросам забезпечення якості. Если ві віноробі, дистриб'ютор, сомельє та Небайдужі до світу вина, запрошуємо Вас оволодіті знання Методології сенсорного АНАЛІЗУ, покращіті свои навички з методів сенсорного АНАЛІЗУ в віноробній Галузі, Які дозволяють візначаті органолептічні показатели продукції, оцінюваті їхню значімість та прогнозуваті реакцію спожівачів, а такоже візначаті характерні Особливості вин різніх категорій. ✍️ Структура курсу: Два дні насічені теоретичної та практичної підготовкі, включаються 16 го-дин напруженої роботи в стінах єдиної в Україні акредітованої навчально-наукової лабораторії сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ, более 30 зразків мономолекул ароматів та дефектів вин, понад 60 дескріпторів природного та хімічного походження та много вин українських віробніків. Під годину курсу Ви теоретично опануєте Такі питання: Сенсорний аналіз: сучасний статус. Організація сенсорного АНАЛІЗУ. Фактори, Які вплівають на Сенсорні вердикт. Характеристика основних методів сенсорного дослідження. Отрімаєте Практичні навички: Визначення смакової чутлівості віпробувачів. Вивчення допоміжніх матеріалів сенсорного дослідження: автентичний-ні та хімічні носії дескріпторів. молекул аромату. Дефекти вин. Розпізнавальні методи: сенсорна оцінка столових вин з використан-ням методу «А чи не А». сенсорний оцінка вин с помощью методів шкал та категорій: балів метод. сенсорний оцінка вин с помощью дескриптор них методів: створення сенсорного профілю. После успішного завершення курсу - учасники отримуються СЕРТИФІКАТ! Організаторі: Одеська національна академія харчових технологій Кафедра Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ Навчально-наукова лабораторія сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ Спікері: Ткаченко Оксана, д-р техн. наук, професор, зав. кафедри Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ Каменєва Наталя, д-р з-госп. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ, завідувачка навчально-наукової лабораторії сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ Сугаченко Тетяна, канд. техн. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ Адреси: Навчально-наукова лабораторія сенсорного АНАЛІЗУ ОНАХТ, м. Одеса, вул. Канатна, 112, к. Б-302 Час: 9:30 - 17:00 Стоимость курсу - 3600 грн * * Реквізити для оплати буде надіслано после підтвердження реєстрації! Обов'язкова попередня реєстрація за ПОСИЛАННЯ: https://forms.gle/EEbq5QM5cry9JV3p8 Контакт для довідок: Наталя Каменєва, тел .: +38 (067) 922-11-71 (Viber)e-mail: lsa.onaft@gmail.com