True & Local №9. Бессарабія у Le Silpo
Фестиваль локальної гастрономії True & Local відкріває Нові Регіональні смаки на карті України. ⛵️ Цього разу ми в Одесі. В течение двух днів фестивалю будемо досліджуваті и святкувати Бессарабський гастрокультуру. Гастрономічна Бессарабія - це Південь Одеської області, ее прідунайська частина. Думаєте, там тієї самий форшмак и тюлечка, что й в Одесі? Ось і ні. Мірудія, сіров'ялі, мед, овеча бринза, паприка, баранина, болгарські перці и баклажанів. І це лишь початок. Что будет на фестивалі? Фермерське МАРКЕТ 29 фермерів Лавки Традіцій та нові Виробники з Бессарабський регіону привезуть свои сири, ковбаси, соуси, спеції, тушонку, дунайські овочі та Сезонні новинки. КОЖЕН продукт можна продегустувати, познайомитися з виробника и все у него розпітаті. 索 фестивальних МЕНЮ Сільпо Resto розробляє Спеціальне меню для гостей фестивалю. Переосміслять Місцеві бессарбські страви и пріготують традіційні спеціалітеті. ГАСТРОІНТЕРАКТІВ - 6 майстер-класів від одеських шефів та віробніків Лавки Традіцій. Послухаємо шефів одеських ресторанів - Олександр Йоурз (Yourz Bistro), Андрій Величко (ресторан Провінція і компанія Mise en place), Ніка Лозовський (ресторан Dizyngoff) - Лекція про сири, розрізання сірної голови и Дегустація від формажьє Чізарні - Романа Хаєцького - Чайні церемонії Із травником у четвертому поколінні Вадимом Жигунов 18-19 версеня Фестиваль состоится у Le Silpo, вул. Генуезька, 24б в Одесі. Вхід вільний.