Робота ресторану: що аналізувати та змінювати
Вже маєте власний заклад громадського харчування і бачите, як щось йде не так? Плануєте оптимізувати бізнес-процеси, щоб отримати більше клієнтів і прибутків? Тоді запрошуємо вас 20 лютого в ЦеХАБ Одеса на зустріч з експертом ресторанної сфери! Дмитро Кузнєцов — автор і власник найкращої барної школи південного регіону Odessa Barmen School, засновник бюро Open Rest, серед постійних клієнтів якого: Полугар, HARIO, Miller & Miller, Monin, Organika, Burnout Bar (Німеччина), DUBAI, Jumeirah Zabeel Saray, Little Brazil, Sea Marine, Red Pepper (Казахстан) Amsterdam Hotel & Restaurant (Одеса). Про що поговоримо: Очікуваний прибуток і як його збільшити Правильний розрахунок операційного прибутку Коригування заробітної плати персоналу Аудит першого місяця роботи бару або ресторану Чекаємо власників, керівників закладів громадського харчування і всіх, хто хоче отримати максимум прибутків від бізнесу в сфері HoReCa. ЦеХАБ Одеса (Грецька площа) ⏰ 20 лютого (четвер) з 19:00 до 21:00 Безкоштовно після реєстрації: https://s.citrus.ua/WONwH9 Щоби не пропускати корисні заходи та дізнаватися нове, підписуйтесь на Telegram-канал ЦеХАБ Одеса: https://t.me/TseHUB