МК по обладнанню Unox
Саме час підготуватись до літнього сезону! Запрошуємо на майстер-клас в Одесу! ✅Досвід, технології та натхнення — головні фактори успіху. А ми розповімо, як за допомогою інноваційного кухонного обладнання вийти саме на той рівень, до якого прагне успішний ресторатор в Україні. В центрі уваги — огляд і демонстрація обладнання від компанії Unox: пароконвектомат ChefTop, теплова шафа Evereo і насос Hot Vacuum. ❗️Ціль: підвищити ефективність кухні і швидкість приготування страв без втрати якості. ❗️Результат: • Зниження кількості масла на 95% • Економія до 30% простору • Економія до 28% енергії • Економія до 30% робочого часу • Надзвичайно короткий термін окупності А також: зберігання, відновлення і консервація продуктів в теплому "холодильнику" Evereo або ще кілька способів підвищити ефективність. Програма: 1. ChefTop: 1.1 Демонстрація процесу DRY MAXY 1.2 Процес варіння Stream MAXY 1.3 Процес Grill 1.4 Нічне приготування 2. Evereo: 2.1 Відновлення 2.2 Консервація 2.3 Зберігання 3. Hot Vacuum: 3.1 Вакуумація гарячих продуктів 3.2 Консервація Захід відбудеться 12 березня о 12:00 за адресою: м. Одеса, вул. Балківська, 193 (тренінг-центр компанії Maresto) Кількість місць обмежена, реєструйтесь за посиланням: shorturl.at/bFGSW Питання по телефону: 0503282058 (Тетяна)