Сенсорний аналіз виноробної продукції
«СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ВИНОРОБНОЇ ПРОДУКЦІЇ» ТРЕНІНГ-ІНТЕНСИВ 30-31 липня 2021 року на базі ЄДИНОЇ в Україні акредитованої навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ (Атестат про акредитацію № 201520 від 31.05.2021) Сенсорна оцінка харчових продуктів є важливим аспектом розробки нової продукції та її просуванням на внутрішньому і зовнішньому ринках, оскільки вона забезпечує більш глибоке розуміння як поведінки споживачів, так і питань забезпечення якості. Якщо ви винороби, дистриб’ютори, сомельє та небайдужі до світу вина, запрошуємо Вас оволодіти знаннями методології сенсорного аналізу, покращити свої навички з методів сенсорного аналізу в виноробній галузі, які дозволяють визначати органолептичні показники продукції, оцінювати їхню значимість та прогнозувати реакцію споживачів, а також визначати характерні особливості вин різних категорій. ✍️ Структура курсу: Два дні насичені теоретичної та практичної підготовки, включають 16 го-дин напруженої роботи в стінах ЄДИНОЇ в Україні акредитованої навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ, більше 30 зразків мономолекул ароматів та дефектів вин, понад 60 дескрипторів природного та хімічного походження та багато вин українських виробників. Під час курсу Ви теоретично опануєте такі питання: Сенсорний аналіз: сучасний статус. Організація сенсорного аналізу. Фактори, які впливають на сенсорні вердикти. Характеристика основних методів сенсорного дослідження. Отримаєте практичні навички: Визначення смакової чутливості випробувачів. Вивчення допоміжних матеріалів сенсорного дослідження: аутентич-ні та хімічні носії дескрипторів. Молекули аромату. Дефекти вин. Розпізнавальні методи: сенсорна оцінка столових вин з використан-ням методу «А не А». Сенсорна оцінка вин за допомогою методів шкал та категорій: баловий метод. Сенсорна оцінка вин за допомогою дескриптор них методів: створення сенсорного профілю. Після успішного завершення курсу – учасники отримують СЕРТИФІКАТ! Організатори: Одеська національна академія харчових технологій Кафедра Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ Навчально-наукова лабораторія сенсорного аналізу ОНАХТ Спікери: Ткаченко Оксана, д-р техн. наук, професор, зав. кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ Каменева Наталя, д-р с-госп. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ, завідувачка навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ Сугаченко Тетяна, канд. техн. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ Адреса: Навчально-наукова лабораторія сенсорного аналізу ОНАХТ, м. Одеса, вул. Канатна, 112, к. Б-302 Час: 9:30 – 17:00 Вартість курсу - 3600 грн* * Реквізити для оплати буде надіслано після підтвердження реєстрації! Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EEbq5QM5cry9JV3p8 Контакт для довідок: Наталя Каменева, тел.: +38(067) 922-11-71 (Viber) e-mail: lsa.onaft@gmail.com