События в Одессе 30 июля 2021

Сенсорний аналіз виноробної продукції

30 июля 2021, 09:30
категория: семинар/тренинг
3600 грн
место: Адрес проведения (смотри в описании)

«СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ВИНОРОБНОЇ ПРОДУКЦІЇ» ТРЕНІНГ-ІНТЕНСИВ  30-31 липня 2021 року на базі ЄДИНОЇ в Україні акредитованої навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ (Атестат про акредитацію № 201520 від 31.05.2021) Сенсорна оцінка харчових продуктів є важливим аспектом розробки нової продукції та її просуванням на внутрішньому і зовнішньому ринках, оскільки вона забезпечує більш глибоке розуміння як поведінки споживачів, так і питань забезпечення якості.  Якщо ви винороби, дистриб’ютори, сомельє та небайдужі до світу вина, запрошуємо Вас оволодіти знаннями методології сенсорного аналізу, покращити свої навички з методів сенсорного аналізу в виноробній галузі, які дозволяють визначати органолептичні показники продукції, оцінювати їхню значимість та прогнозувати реакцію споживачів, а також визначати характерні особливості вин різних категорій. ✍️ Структура курсу: Два дні насичені теоретичної та практичної підготовки, включають 16 го-дин напруженої роботи в стінах ЄДИНОЇ в Україні акредитованої навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ, більше 30 зразків мономолекул ароматів та дефектів вин, понад 60 дескрипторів природного та хімічного походження та багато вин українських виробників. Під час курсу Ви теоретично опануєте такі питання:  Сенсорний аналіз: сучасний статус. Організація сенсорного аналізу.  Фактори, які впливають на сенсорні вердикти.  Характеристика основних методів сенсорного дослідження. Отримаєте практичні навички:  Визначення смакової чутливості випробувачів.  Вивчення допоміжних матеріалів сенсорного дослідження: аутентич-ні та хімічні носії дескрипторів.  Молекули аромату. Дефекти вин.  Розпізнавальні методи: сенсорна оцінка столових вин з використан-ням методу «А не А».  Сенсорна оцінка вин за допомогою методів шкал та категорій: баловий метод.  Сенсорна оцінка вин за допомогою дескриптор них методів: створення сенсорного профілю. Після успішного завершення курсу – учасники отримують СЕРТИФІКАТ! Організатори: Одеська національна академія харчових технологій Кафедра Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ Навчально-наукова лабораторія сенсорного аналізу ОНАХТ Спікери:  Ткаченко Оксана, д-р техн. наук, професор, зав. кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ  Каменева Наталя, д-р с-госп. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ, завідувачка навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ  Сугаченко Тетяна, канд. техн. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ  Адреса: Навчально-наукова лабораторія сенсорного аналізу ОНАХТ, м. Одеса, вул. Канатна, 112, к. Б-302 Час: 9:30 – 17:00 Вартість курсу - 3600 грн* * Реквізити для оплати буде надіслано після підтвердження реєстрації!  Обов’язкова попередня реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EEbq5QM5cry9JV3p8  Контакт для довідок: Наталя Каменева, тел.: +38(067) 922-11-71 (Viber) e-mail: lsa.onaft@gmail.com

Афиша события — Сенсорний аналіз виноробної продукції в Адрес проведения