События в Одессе 21 квітня 2018

Круасани, ХЛІБ на заквасці, листкові десерти

21 квітня 2018, 11:00
категория: майстер-клас
11000 грн
место: Кулінарна школа "Плюшкинъ" (вул. Пушкінська, 30)

Друзі! Кулінарна школа Плюшкинъ запрошує на майстер клас талановитого і харизматичного голландського пекаря Мішеля Шредера в Києві 21 і 22 квітня 2018 на майданчику чудової студії ГастроЛОФТ! Цього разу Мішель покаже майстерність виготовлення круасанів, десертів на основі листкового дріжджового тіста, смачного хліба на заквасці і не тільки. Отже, в програмі: - тісто для КРУАСАНІВ; - КРУАСАН класичний, малиновий і шоколадний; - випічка і десерти на основі тесту для круасанів: - десерт тоффі карамель з горіхами; - кнуп з шоколадом; - фантазія з пеканом; - фруктовий квадрат; - фантабри (слойка з сиром брі та горіхами) - основи ХЛІБА на заквасці; - білий ХЛІБ на заквасці; - унікальний ХЛІБ з сушеними ягодами бузини та козячим сиром; - Sugar bread (цукровий хліб) Додатково, Мішель покаже і розповість про заквасці , як виростити і підтримувати, чи можна зберігати і багато багато іншого! Мішель займається випічкою хліба з 19 років, тут потрібно відзначити, що його батько теж пекар. Починав він з роботи в пекарні разом з батьком і майже відразу був запрошений на велику пекарська виробництво. У 23 року Мішель вирішив здобути освіту і в 25 вже був з дипломом пекаря. За 13 років роботи у виробництві хліба Мішель займався різними аспектами хлібопечення, в тому числі навчанням початківців, контролем якості та розробкою нових продуктів. У 2013 році Мішель приєднався до команди пекарів Голландії для участі у європейському конкурсі пекарів Serbotel in Nantes. У 2015 вони стали чемпіонами Європи. Зараз Мішель проводить майстер-класи в Голландії, Іспанії, Великобританії, Італії, тепер і в Україні. Можу сміливо сказати, що за цю людину більше говорить те, що він робить своїми руками! Приходьте і переконайтеся самі! Нуга і панеттоне, які Мішель показав у школі Плюшкинъ в листопаді 17 року виробляються і купуються, як ніщо інше! Хліб з ягодами бузини та козячим сиром Ви не зможете забути про круасани і вироби, начебто фантабри - взагалі мовчу! Не пропустіть, записуйтеся зараз! Стартуємо 21.04.18 в 11:00, 2 дні з 11:00 до 17:00 Вартість 2 днів 11 000 грн. Передоплата 5000 грн на карту Приватбанку 5168 7555 2083 5766 Павлютіна Вероніка Сергіївна. До оплати, прохання переконатися в наявності місць, а після написати мені про оплату. З радістю розповім більше і відповім на всі запитання по телефону 0674840312, в Вайбер, ЛС або WhatsApp Вероніка Плюшкинъ

Афиша события — Круасани, ХЛІБ на заквасці, листкові десерти в Кулінарна школа "Плюшкинъ"
Доступно на других языках:Русский (ru)Английский (en)