События в Одессе 19 квітня 2018

Тренінг - інструкція "Як відкрити кафе, бар або ресторан"

19 квітня 2018, 11:00
категория: семінар/тренінг
5490 грн
место: Коворкинговый центр "Термінал 42" (вул. Рішельєвська, 33)

Мрієте, плануєте або можливо вже зробили перший крок до відкриття кафе, бару, ресторану, кав'ярні або кондитерської? Якщо ви хочете відкрити правильно цікавий проект, і отримувати стабільний прибуток, і задоволення від процесу, наш тренінг - це найкраща перша інвестиція.  Перевірено більш ніж тисячею учасників☝️ Реєстрація за посиланням: ➡️ http://bureaubusinessideas.com/odessa/ Дата: 19 - 20 квітня Місце проведення: р. Одеса, вул. Рішельєвська, 33 Термінал 42 Вартість участі: - 3 980 грн* при оплаті з 26 березня до 29 березня (включно). - 4 980 грн* при оплаті з 30 березня до 9 квітня (включно). Вартість участі без знижки: 5 490 грн. З питань участі та співпраці телефонуйте: +38 (093) 106 07 77  ПРОПОЗИЦІЯ "ПОВНИЙ КУРС". Участь в тренінгу «Як відкрити кафе, бар або ресторан» 19 - 20 квітня, і участь у тренінгу «Як управляти кафе, баром або рестораном» 21-22 квітня. - 7470 грн* при оплаті двох тренінгів з 26 березня до 9 квітня (включно). Вартість участі без знижки: 8230 грн. Програма тренінгу: 19 квітня 10:30 - 11:00 Початок реєстрації і вітальна кава. 11.00 – 11.30 Знайомство. 11.30 – 12.00 Крок 1 Концепція Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova). Засновник консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Що таке концепція і для чого вона потрібна. Позиціонування і як його вибрати. Продукт – формування категорій. Цільова аудиторія і як її описати. Відрізняйся або помри. Фішки закладу. Назва і фірмовий стиль. Врезаемся в пам'ять. Брендбук і Логобук – в чому їх суть. 12.00 – 12.45 Крок 2 Фінансове планування Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova). Засновник консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Формування штатного розкладу. Зарплатний фонд і премії. Планування адміністративних витрат. Планування операційних витрат. Планування статей витрат по закупівлі продуктів та формування товарного запасу. Розрахунок точки окупності. Розрахунок повернення інвестицій і прибутку. Розрахунок середнього чека. Розрахунок необхідної кількості гостей. Розрахунок оборотності одного посадкового місця. Як прорахувати бюджет на запуск проекту. 12.45 – 13.00 Кава-брейк 13.00 – 14.00 Крок 3 Меню Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova). Засновник консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Вибір напрямку кухні та бару. Пошук шеф-кухаря і шеф-бармена. Де шукати і як перевірити. Постановка завдань шеф-кухаря і шеф-барменові. Структура меню кухні та бару. Цезар і Карбонара? Американо або Флет Уайт. Негроні або авторські коктейлі? Вибір страв для меню. Розстановка обладнання кухні та господарських зон. Підбір інвентарю і посуду. Розрахунок собівартості і ціноутворення. Написання номенклатури товару, технологічних та калькуляційних карт. Як уникнути списань. Як проводити інвентаризацію. Стратегія формування та наповнення меню на 1 рік. Внутрішній документообіг кухні. 14.00 – 15.00 Обід 15.00 – 15.45 Крок 4 Бухгалтерський і податковий облік Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova). Засновник консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Яку форму власності обрати для закладу. Оформлення касового реєстратора та алкогольної ліцензії. Кадрова дисципліна. Планові перевірки. 15.45 – 16.30 Крок 5 Автоматизація закладу Експерт: Семен Велентий. Директор з продажу в компанії Poster Покрокова інструкція по автоматизації закладу. Вибір програми обліку та складу. Вибір обладнання. 16.30 – 17.15 Надихаючий майстер - клас від власників популярної мережі ресторанів в Одесі. 20 квітня 10.30 - 11.00 Вітальна кава. 11.00 – 12.00 Крок 6 Вибір приміщення. Дизайн. Ремонт Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova). Засновник консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Де шукати приміщення і на що звернути увагу. Вибір дизайнера-архітектора. Покроковий план роботи з дизайнером-архітектором. Авторський та Технічний нагляд. Основні помилки в роботі з дизайнером-архітектором. Бренд і маркетинг в інтер'єрі. 12.00 – 12.15 Кава-пауза 12.15 – 13.00 Крок 7. Дозвільна документація. Пожежна безпека та охорона праці. Держспоживінспекція Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova). Засновник консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Договір підряду та купівлі-продажу ( ремонтні бригади, дизайнер, маркетинг, бухгалтер та інші ). Що в ньому повинно бути?vЛайфхаки про підписання договору оренди. Чи потрібно платити за музику. Пожежна безпека та охорона праці. Список документів і одержання декларації. Держспоживінспекція або СЕС? Що потрібно зробити, щоб працювати без хабарів і проблем. Список документів і одержання декларації. 13.00 – 14.00 Обід 14.00 – 15.00 Крок 8 Команда Експерт: Iryna Вертеба. Менеджер проектів консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Організаційна структура закладу. Покроковий план пошуку команди мрії. Як скласти опис вакансії. Де розміщувати оголошення про пошук команди. Секрети ефективного відбору. Для чого потрібна програма навчання співробітника. Посадові інструкції їх написання. 15.00 – 15.15 Кава-пауза 15.15 – 16.15 Крок 9 Маркетингова стратегія Експерт: Тереза Даштоян (Tereza Dashtoyan). Маркетолог консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Що таке маркетинг і для чого він потрібен. Внутрішній і зовнішній маркетинг. Створення маркетингової стратегії з планом продажів. Поліграфія і упаковка. Точки контакту з цільовою аудиторією. Соціальні мережі та їх переваги. Партнерські програми / Зовнішня реклама /Журналісти / Блогери. Маркетолог / PR / SMM / Арт-директор. Як створити чергу на відкриття. Повна посадка – міф чи реальність. Впровадження / Контроль / Аналіз. 16.15 – 17.00 Крок 10 Старт проекту Експерт: Вікторія Рейникова (Viktoria Reynikova). Засновник консалтингової компанії BUREAU BUSINESS IDEAS. Список дрібних справ і витрат. Постачальники або закупник. Організація підготовчого режиму. Опрацювання та навчання команди. Як вижити в перші дні після відкриття. Реєстрація за посиланням: ➡️ http://bureaubusinessideas.com/odessa/ З питань участі та співпраці телефонуйте: +380931060777

Афиша события — Тренінг - інструкція "Як відкрити кафе, бар або ресторан" в Коворкинговый центр "Термінал 42"
Доступно на других языках:Русский (ru)Английский (en)