Севіче ніч / щосуботи
Вечір севіче в Пончо - це завжди не тільки смачно, але і корисно, адже історія цієї страви йде корінням в глибоке минуле Перу. Історія севіче — це легенда, яка не має ні підтвердження, ні спростування. Його придумали перуанські рибалки, надовго виходили в море і не мали можливості розпалювати багаття. То рибак був один і, збившись зі шляху, їв сиру рибу і заливав її лаймом, щоб вижити і не отруїтися. У будь-якому разі сьогодні севіче — це найбільш знакова перуанська страва з риби або морепродуктів. Воно набуло поширення в багатьох кухнях латиноамериканських країн, хоча рецепти можуть значно різнитися. Наприклад, в Колумбії при приготуванні страви використовується томатна паста чи кетчуп. Оригінальний рецепт севіче являє собою дрібно нарізану сиру рибу різних сортів, мариновану протягом 15 хвилин в соку лайма. Після цього до риби додають нарізану кільцями червоний цибуля і іноді рокото (гострий перець з Перу). І Poncho Art Bar відкриває завісу легендарного страви і подає його своїм гостям кожну суботу. Протягом багатьох років Нивио шукав ідеальний спосіб передати традиционый смак вам і у нас вийшло! Чекаємо гостей в 19:00, замовлення столів: (067) 931 23 24