День народження Діоніса / Гастрономічний вечір до свята вина
21 листопада ми відзначаємо «День народження Діоніса», або свято молодого вина Іменинник чекає, коли ви піднімете келих за його насолоду. Відзначаємо за традицією - починаємо спеціальним вечерею з винами минулих років, а в кінці вечора «розкриваємо бочки» з молодим божоле Шеф Олексій Зеленцов презентує свої нові страви з локальних продуктів. Сомельє Сергій Санду розповість про вино. У меню цього вечора: Карпаччо з кефалі з Джусом з печених перців і м'якоттю мандарина Раковий біск з молочною пінкою, кулі з лимона і раковими шийками Гаряча закуска з фуа-гра і грушею, запечені в ромі, з картопляним пюре Філе-міньйон з молодими овочами припущеними у вині Коли 21 листопада о 19:00 Де: Frebule (Канатна, 27/1) Вартість вечері 500 грн / персона Забронювати столик або оплатити вечерю ви можете на сайті https://frebule.com/dionisbirthday