Кулінарний майстер-клас / Готуємо зелену піцу-ялинку
Для діток грудень - улюблений місяць в році. Для них він завжди наповнений святами та чарами. Напередодні Дня Святого Миколая, Redling Restaurant запрошує на дитячий кулінарний майстер-клас від нашого шеф-кухаря Дмитра Матюхи. Діти приготують зелену піцу-ялинку з салямі і штрудель з яблуками і заварним кремом. Обіцяємо концентрацію дитячої радості і задоволення від процесу. Майстер-клас для дітей від 9 до 14 років. На майстер-класі буде працювати няня. Коли: 15, грудня о 16:00 Де: ресторан Redling, вул. Дача Ковалевського, 71 Вартість участі: 350 грн. Реєстрація через кнопку «Зарезервувати місце» або за номером телефону: (048) 738 55 15 (095) 738 55 15 (096) 738 55 15 * Попередня реєстрація на майстер-клас обов'язкове. Кількість місць обмежена.