Death by chocolate / Шоколадний вечерю від шефа
Ця вечеря ми присвячуємо шоколаду Наш шеф-кухар Олексій Зеленцов спільно з шеф-кондитером Кондитерська студія "Tort'n'tart" Ольга Ращупкіна підготували сет з 6 страв, який дозволить насолодитися різними смаками шоколаду - від легкої вершкове, терпкість і гіркоти до насиченою солодощі в десерті. Шоколад в соусах, до м'яса, в равіолі - таку кількість улюбленого інгрідієнта не залишить байдужим навіть найвибагливішого гостя. У кожній страві ви відчуєте різні відтінки какао. А на десерт буде 5 текстур шоколаду з несподіваними спеціями і кулькою морозива з фініків і цейлонської кориці. Меню вечора: Карпаччо з гребінця з білим шоколадом і руколою. Подаємо з чорною ікрою Шоколадні равіолі з грибами шиітаке в сирному соусі. Щедро натираємо шоколадним трюфелем Димний курча з броколі під соусом із чорного шоколаду Вальрона томління яловичі реберця з пармезановой полентой і гострим соусом молі Птифур і 5 текстур шоколаду Де: Ресторан Фребюль (Канатна 27/1) Коли: 25 сiчня, 19:00 Вартість вечері: 700 грн / персона Забронювати місце за передоплатою або оплатити вечерю повністю ви можете через наш сайт http://bit.ly/chocolatefre