Дмитро Кузнєцов / Як створити прибутковий заклад в Україні та Європі
Уявіть, что ві створюєте власний заклад громадського харчування. 樂 Концепція розроблено, приміщення знайдено, бюджети закладені. Час почату пошук персоналу! Як підійті до цього завдання конструктивно, избежать Поширення помилок та отріматі максимум результатів у блізькій перспектіві? Розповість експерт ресторанної СФЕРИ з 23-річним досвідом! Дмитро Кузнєцов - автор и власник найкращої барної школи Південного регіону Odessa Barmen School, Засновник бюро KuznetsovEvroRestConsulding, среди постійніх КЛІЄНТІВ которого: Полугар, HARIO, Miller & Miller, Monin, Organika, Burnout Bar (Німеччина), Sea Marine, Red Pepper, Burlesque karaoke.show.bar, Cinzano Bar, Black Berry (Казахстан). ⠀ 12 лютого ВІН завітає до ЦеХАБ Одеса, щоб розповісті: Як правильно підбіраті персонал и Проводити співбесіди Що необходимо враховуваті во время поиска менеджера Скільки втрачають на персонал (середня ЗП на позіціях) Роль адміністратора, шеф-кухаря и офіціанта. Де їх шукати Типи барменів, обов'язки та якості досвідченого баріста Отримав Важливі рекрутінгові та управлінські знання для роботи у ресторанній сфере! Чекаємо студентів и новачків у ресторанній сфере, рестораторів, Працівникам HoReCa, маркетологів та SMM-фахівців, что Працюють з ресторанної сфери. ЦеХАБ Одеса (Грецька площа) ⏰ 12 лютого (середа) з 19:00 до 21:00 безкоштовна после реєстрації: https://s.citrus.ua/1x4jgEЩоби НЕ пропускаті Корисні заходи та дізнаватіся нове, підпісуйтесь на Telegram-канал ЦеХАБ Одеса: https://t.me/TseHUB