Акт VIII. Вечеря від Олексія Шеменкова
14 серпня в 19:00 в нашому ресторані Le Grand Cafe Bristol пройде гала-вечеря під керівництвом віртуоза Олексій Шеменков. Вас чекає гастрономічний сет з 5-ти страв, створений спеціально для нашого вечора. У меню вечора: Amuse-bouche - Цукерка з фуа-гра Карпаччо з креветок інжировим персик з копченою качкою і козячим сиром Тартар з витриманою яловичини з трюфельним маслом Качина грудка з ягодами і кава Баскська чізкейк Вартість вечері: 1500 грн 100% передоплата, так як місць трохи! Резерв столів 050 575 77 74 У ресторанній сфері Олексій працює вже 15 років, 8 з них на посаді шеф-кухаря. Стажувався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія). Після - в Італійському кулінарному інституті (Калабрія, Італія) у президента італійської асоціації шеф-кухарів Джона Ночіта. Олексій - шеф-кухар ресторану BEEF meat & wine, який вже тричі удостоївся премії «Кращий м'ясної ресторан України».