МК Фондю Odesa Black
Прівет Фондю Odesa Black - це блюдо, гастрономічний відповідь на таке популярне блюдо в П'ємонті - Risotto al'Barolo. Фішка цього блюда в тому, що в різотто додають дороге пьемонтские вино - Бароло. У нашому випадку, ми вирішили зробити фондю, яке ми будемо готувати на основі вина з нашого автохтонного сорту - Одеський чорний. Звичайно, ми підібрали потрібний сир для етого☝️ Основа - швейцарський Грюйєр додатковий - локальний крафтового - Камбоцола - сироваряня "Ліхтенфельд" На нашому майстер-класі ви дізнаєтеся всі тонкощі приготування, продегустірукте вино і просто чудово проведете час. Вечірку і майстер-клас проведуть: - Олексій Зеленцов, Шеф-кухар Old Oak; - Олександр Гацько, власник Old Oak Вартість: 500грн Резервування і аванс обов'язковий. ☎️067-4821743 До зустрічі!