Винна дегустація з Віктором Цоєм в ресторані "Чорноморка. Вилов риби"
Запрошуємо вас в подорож вихідного дня з винної дегустацією від сомельє ресторану Yug! ⛱ Напевно ви вже чули про приголомшливому місці під Одесою «Чорноморка. Вилов риби »- вирушаємо туди! Щодня до власного причалу рибалки «Чорноморки» привозять в човнах свіжий улов: барабулька, ставрида, камбала, атерин, кефаль, скат - ніколи заздалегідь не знаєш, що потрапить в мережі. Відразу ж після повернення рибалок на причалі можна купити свіжої риби і за допомогою кухарів або власноруч приготувати її.呂 А нас спочатку чекає трохи теорії: як вибирати на ринку і збирати в море мідії та устриці, а потім ми навчимося готувати мідії у вершковому або томатному соусі і відкривати устриці під наглядом кухарів. А після немає нічого кращого, ніж просто насолоджуватися неймовірними видами за келихом на дегустації від одного з кращих сомельє нашого міста Віктора Цоя (ресторан Yug). Хіба є спосіб ще краще провести літній вихідний день? ☀️ ☎️ Заявки приймаємо за номером +38 (050) 50-111-40 Або заповніть форму, і ми зв'яжемося з Вами: https://forms.gle/awwrpnTrwuj39vec6 Вартість - 1200 грн (все включено)