Поль Ван дер Ховен "Історія вісокої кухні від давнини до наших днів"
27 вересня 18:00 Вхiд: free donation Альянс Франсез разом з Зеленим театром почінають низьку гастрономічніх та едукатівніх подій присвячений французький art de vivrе. На лекції Поля Ван дер Ховена "Історія вісокої кухні від давнини до наших днів" ви дізнаєтесь про еволюцію вісокої кухні у Франції та чому батьківщина Гаргантюа та Пантагрюель славитися Вишуканий мистецтвом Приготування та споживання їжі сегодня. Поль Ван дер Ховен - французький шеф-кухар зі світовім ім'ям - Навчався у Поля Бокюза та Жоеля Робушона та працював у двох та трьох зірковіх ресторанах Мішлен у Франції, Гонконзі та США. Переїхавші до України ВІН організовує різноманітні гастрономічні заходи: від лекції до ПРОФЕСІЙНИХ та аматорського кулінарніх ательє.