퐍퐢 퐜퐞 퐭퐨 퐌퐞 퐚퐭 퐘 퐨퐮 від Руслана Шевченка
Руслан Шевченко Справжній геній приготування м'ясних страв 15 років досвіду Працював в кращих ресторанах Одеси і Києва. Шеф-кухар ресторану Antica Cantina. Програма курсу: Пан бріош зі смаженою гарбузом на грилі, ростбіф і білими грибами Maccheroncini з запеченої гарбузом, карамелізірованой панчетой і кремом горгонзола Різотто з кремом з гарбуза, білими грибами та фуа-гра. Класичний французький Beef Bourguignon Шніцель alla milanese - Каре телятини панірувальних в грісіні, смажене на топленому маслі Класичний Chicago гамбургер з картоплею Filetto alla Voronoff - Mignon фламбіровать коньяком і соусом ворчестер Вартість: 4000 грн. Де? Ресторан Antica Cantina, вул. Грецька, 33