Павло Богрянов на гребені хвилі
Богрянов на гребені хвилі! До нас летить шеф-кухар ресторану Grebeshki СПБ (18 місце у рейтингу wheretoeat.ru). Гітарист, серфінг дилетант, любитель морепродуктів та брат у справі, Павло Богрянов. Чекаємо на якесь севиче з риби з морозивом, серф&торф на тему гребінця та трюфелю, ягідний десерт, а також блюз-соло на Фендері. (JUST A JOKE!) Меню 1. Севиче з гребінця з хурмою 2. Мозкова кістка з тартаром з яловичини та трюфелем 3. Мус із фуагра з чорною ікрою 4. Скумбрія унаги з кремом із цвітної капусти 5. Томлене порося кімчі з креветкою 6. Сорбет мандарин-юдзу 7. Фініковий пиріг Для сміливців ми надамо винний супровід із нашого «льоху». Буде яскраво та весело! Де? Ресторан Jela, пров. Маяковського, 8