Horeca. З офлайну — у digital: антиковідні кейсі
Швидко перебудувати модель бізнесу, перевести його в онлайн та почати заробляти в рази більше – можливо! Про те, як під час карантину та червоної зони врятувати бізнес — поговоримо на Public-Talk «Horeca. З офлайну — у digital: антиковідні кейсі», який проходитиме у центрі Дія.Бізнес в Одесі. Кому буде цікаво: ✔️власникам бізнесу та керівникам вищої та середньої ланки в компанії ✔️маркетинг менеджерам ✔️тим, хто має на меті створювати відділ продажів та підкорювати онлайн ✔️працівникам сфери послуг та сервісу Кирило Уваров - Chief Marketing Officer в Ресторанах Саві Лібкіна Олександр Соколов - Founder, chain online-restaurant SMILEFOOD, засновник франшизі онлайн-ресторанів SMILEFOOD, розробник корпоративної культури, яка стала фундаментом подальшого розвитку франшизі в цілому. Мікола Ліпєєв - СЕО "UniverseBots", CEO "GlobalGroup". 8.12 18:30 - 20:30 Офлайн Безкоштовно вул. Грецька, 1 а Реєстрація за посиланням https://diia-business-odesa.com/horeca-z-offline-v-online/