Готуємо Штоллен
Як же без смачної святкової випічки? На ваші прохання майстер клас «Штоллен» у Плюшкіні 12 грудня о 14:00. Що готуємо: Штоллен – німецька різдвяна випічка з дріжджового щільного тіста з прянощами, родзинками, фруктовими цукатами. Форма штолена символізує сповите немовля Ромова баба – ніжна дріжджова випічка, просочена ромовим сиропом. Декор «Ялинки» із білкового крему для ваших домашніх святкових шедеврів ФОРМАТ МАЙСТЕР КЛАСУ Увага! Нам знадобиться 3,5-4 години! Збираємось о 14:00 на Успенській, 119. Буде чай, вода, кава. Я покажу як замісити тісто з нуля для штоллена та ромової баби, на якому етапі вмішувати фрукти та як підготувати сухофрукти. Так, буде і підготовлене тісто для кожного з вас, яке ви сформуєте в штоллен та в ромову бабу. Зробимо сироп з ромом та білковий крем, а кожен із вас відсадить милі ялинки. Випечемо штолени та ромові баби, умаслимо і запудримо штолени, просочимо баби. Все спробуємо. Обов'язково поспілкуємось та поділимося відчуттями, вашими враженнями. У Плюшкіні жодного насильства. Ваша активна участь у процесі вітається, але не є обов'язковою. Готуємо у легкій дружній та приймаючій атмосфері, з музикою та жартами. УМОВИ УЧАСТІ 1. Зареєструватися на майстер клас за посиланням https://taplink.cc/plushkin_cooking 2. Внести 400грн передоплати, номер картки на ваш вибір у формі реєстрації.3. Прийти у призначений час із залишком оплати та насолоджуватися процесом. Вартість участі: 800 грн.