Акт IV. Вечеря з Данила Ківа
Гастрономічний Театр. Акт Четвертий. Данила Ківа Гастролі наймолодшого шефа в Одесі. 23 серпня о 19:00 в моєму гастрономічний Театрі розгорнеться унікальне видовище: Фіналіст МастерШеф діти, Медаліст міжнародних кулінарних конкурсів, Випускник кулінарного інституту IFSE Culinary Institute (Італія), Член Перша Українська Асоціація Шеф-Кухарів, Ukrainian South Chef Association, WEST CHEF GROUP / ГО "Західна Шеф Група", @ Київська Асоціація Шеф-Кухарів і наймолодший шеф-кухар України Данила Ківа (Danila Kiva) буде готувати у мене в Le Grand Cafe Bristol для Вас, мої дорогі глядачі. Яку кухню вибрав мій юний друг для свого представлення? Воістину саму незвичайну! Сучасну українську! Раджу займати перші місця! Отже меню вечора: Холодні закуски * Ікра з патисони з тюлькою, виноградом фрі і боттарга, із заправкою з гарбузової олії. * Смажений сарган, персик зі щавлем, соком ферментованої груші, гірчичним маслом і соусом з насіння соняшнику Гарячі закуски * Диня гриль з баношем, копчена качка, гострі горіхи в карамелі і обліпихової-розмариновий соус * Кабачковий крем з лляною олією і карамелізованими коренеплодами в лляних насінні з пудрою з паленого сіна Основні страви * Черёмухово-гречнівие ліниві вареники з піною з фермерської бринзи і родзинками * Говяжье реберця з квітами і ялівцем* Корюшка з баклажанові ікрою, хрусткому стеблом цвітної капусти, з соусом з ікри, хрусткою рибної лускою і баклажановим кремом десерт * Панна котта на Бородінському хлібі з ревенем і малиною * Карамелізовані запечена буряк на землі з білого шоколаду, чатні з стебел буряків і бузини Вартість цього уявлення 1290 грн * Для дітей 50% знижка Швидше, бронюйте! Резерв: 050 575 7774