События в Одессе 20 лютого 2020

Робота ресторану: що аналізуваті та змінюваті

20 лютого 2020, 19:00
категория: майстер-клас
место: Освітній простір "ЦеХАБ" (пер. Віце-Адмірала Жукова, 17/19)

Вже маєте власний заклад громадського харчування и бачите, як Щось идет не так? Плануєте оптимізувати бізнес-процеси, щоб отріматі более КЛІЄНТІВ и прібутків? Тоді запрошуємо вас 20 лютого в ЦеХАБ Одеса на зустріч з експертом ресторанної сфері!               Дмитро Кузнєцов - автор и власник найкращої барної школи Південного регіону Odessa Barmen School, Засновник бюро Open Rest, среди постійніх КЛІЄНТІВ которого: Полугар, HARIO, Miller & Miller, Monin, Organika, Burnout Bar (Німеччина), DUBAI, Jumeirah Zabeel Saray, Little Brazil, Sea Marine, Red Pepper (Казахстан) Amsterdam Hotel & Restaurant (Одеса).              Про що поговоримо:               Очікуваній прибуток и як его збільшити        Правильний розрахунок операційного прибутку        Коригування заробітної плати персоналу        Аудит первого місяця роботи бару або ресторану              Чекаємо власніків, керівніків закладів громадського харчування и всех, хто хоче отріматі максимум прібутків від бізнесу в сфері HoReCa.               ЦеХАБ Одеса (Грецька площа)       ⏰ 20 лютого (четвер) з 19:00 до 21:00        безкоштовна после реєстрації: https://s.citrus.ua/WONwH9              Щоби НЕ пропускаті Корисні заходи та дізнаватіся нове, підпісуйтесь на Telegram-канал ЦеХАБ Одеса: https://t.me/TseHUB

Афиша события — Робота ресторану: що аналізуваті та змінюваті в Освітній простір "ЦеХАБ"