Робота ресторану: що аналізуваті та змінюваті
Вже маєте власний заклад громадського харчування и бачите, як Щось идет не так? Плануєте оптимізувати бізнес-процеси, щоб отріматі более КЛІЄНТІВ и прібутків? Тоді запрошуємо вас 20 лютого в ЦеХАБ Одеса на зустріч з експертом ресторанної сфері! Дмитро Кузнєцов - автор и власник найкращої барної школи Південного регіону Odessa Barmen School, Засновник бюро Open Rest, среди постійніх КЛІЄНТІВ которого: Полугар, HARIO, Miller & Miller, Monin, Organika, Burnout Bar (Німеччина), DUBAI, Jumeirah Zabeel Saray, Little Brazil, Sea Marine, Red Pepper (Казахстан) Amsterdam Hotel & Restaurant (Одеса). Про що поговоримо: Очікуваній прибуток и як его збільшити Правильний розрахунок операційного прибутку Коригування заробітної плати персоналу Аудит первого місяця роботи бару або ресторану Чекаємо власніків, керівніків закладів громадського харчування и всех, хто хоче отріматі максимум прібутків від бізнесу в сфері HoReCa. ЦеХАБ Одеса (Грецька площа) ⏰ 20 лютого (четвер) з 19:00 до 21:00 безкоштовна после реєстрації: https://s.citrus.ua/WONwH9 Щоби НЕ пропускаті Корисні заходи та дізнаватіся нове, підпісуйтесь на Telegram-канал ЦеХАБ Одеса: https://t.me/TseHUB
![Открыть афишу 20 лютого 2020 Робота ресторану: що аналізуваті та змінюваті Афиша события — Робота ресторану: що аналізуваті та змінюваті в Освітній простір "ЦеХАБ"](/uploads/robota-restoranu-shcho-analizuvati-ta-zminiuvati-20-liutyi-2020-GO-OD-5e4b8ec0fb80d60188d24e45.jpg)