События в Одессе 04 березня 2020

Система HACCP для HoReCa

04 березня 2020, 10:00
категория: семінар/тренінг
место: Адреса проведення (уточнюється при реєстрації)

4 березня в Одесі состоится ПРАКТИКУМ по системе ХАССП.       .       Найактуальніша інформація для ресторанного бізнесу.              Більш детально ознайомітіся з програмою и зареєструватіся Ві зможете у нас на сайті: www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/              Если у Вас Ще не працює система харчової безпеки або залиша »не закриті" питання, прієднуйтеся до нас.              Онлайн-реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaUc8COLHzQkKqzLQ4w01zqJh-op-1tlKMDmkpCYSGdaSDcA/viewform              ПРОГРАМА практикум              1-ий блок:          - Причини, процедура и етапи Впровадження HACCP.          - Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС          - Відповідальність за Порушення норм НАССР          - Програми-передумови, нюанси їх розробки и прописаним          - Уніфікована форма акта Перевірки - короткий Інструктаж по проходження перевірок          - ЗАСТОСУВАННЯ HACCP у всех процесах, Які проходити продукт в закладах ресторанного господарства.              2-ий блок:          - Розробка и всі етапи Впровадження системи ХАССП на прікладі кафе / ресторану          - Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства          - Практичні приклади Заповнення документації согласно системи ХАССП и поради з ведення потокової журналів          - Основні проблеми та пошірені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі.          - Причини зниженя ефектівності системи HACCP          - ВІДПОВІДІ на запитання учасниковДодаткова інформація          - Кількість учасников: від 12 до 25 осіб в групі          - Можлівість готівкового / безготівкового розрахунку          - Передоплата 30%, решта суми - в день практикуму          - только вісококваліфіковані та практікуючі лектори (Сертифіковані аудиторією по системе ХАССП)          - роздавальні (друковані) матеріали для шкірного учасника: шаблон пакет документів для розробки и Впровадження системи ХАССП          - електронні матеріали для шкірного учасника: Нормативні та Допоміжні документи з харчової безпеки          - іменній сертифікат для кожного учасника              Стоимость навчання:       1600грн до 19.02.2020р.       1800грн з 20.02.2020р.              Контактні телефони:       (044) 232-36-28       (063) 701-34-16       (067) 960-58-18       (050) 530-74-79

Афиша события — Система HACCP для HoReCa в Адреса проведення