Система HACCP для HoReCa
4 березня в Одесі состоится ПРАКТИКУМ по системе ХАССП. . Найактуальніша інформація для ресторанного бізнесу. Більш детально ознайомітіся з програмою и зареєструватіся Ві зможете у нас на сайті: www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/praktikum-sistema-haccp-dlya-horeca-3/ Если у Вас Ще не працює система харчової безпеки або залиша »не закриті" питання, прієднуйтеся до нас. Онлайн-реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaUc8COLHzQkKqzLQ4w01zqJh-op-1tlKMDmkpCYSGdaSDcA/viewform ПРОГРАМА практикум 1-ий блок: - Причини, процедура и етапи Впровадження HACCP. - Актуальне законодавство України по HACCP та повноваження ДПСС - Відповідальність за Порушення норм НАССР - Програми-передумови, нюанси їх розробки и прописаним - Уніфікована форма акта Перевірки - короткий Інструктаж по проходження перевірок - ЗАСТОСУВАННЯ HACCP у всех процесах, Які проходити продукт в закладах ресторанного господарства. 2-ий блок: - Розробка и всі етапи Впровадження системи ХАССП на прікладі кафе / ресторану - Розробка документації для системи харчової безпеки в закладі ресторанного господарства - Практичні приклади Заповнення документації согласно системи ХАССП и поради з ведення потокової журналів - Основні проблеми та пошірені помилки при впровадженні системи ХАССП в ресторанному бізнесі. - Причини зниженя ефектівності системи HACCP - ВІДПОВІДІ на запитання учасниковДодаткова інформація - Кількість учасников: від 12 до 25 осіб в групі - Можлівість готівкового / безготівкового розрахунку - Передоплата 30%, решта суми - в день практикуму - только вісококваліфіковані та практікуючі лектори (Сертифіковані аудиторією по системе ХАССП) - роздавальні (друковані) матеріали для шкірного учасника: шаблон пакет документів для розробки и Впровадження системи ХАССП - електронні матеріали для шкірного учасника: Нормативні та Допоміжні документи з харчової безпеки - іменній сертифікат для кожного учасника Стоимость навчання: 1600грн до 19.02.2020р. 1800грн з 20.02.2020р. Контактні телефони: (044) 232-36-28 (063) 701-34-16 (067) 960-58-18 (050) 530-74-79